31.5.2016

Nevíte kam na výlet - zkuste koloběžkové sjezdy na Klínovci

Honza Vlášek Tipy na výletyRozhovory
PR článek
Na Klínovci své služby po loňsku ještě vylepšily a nyní můžete létat dolů z kopce na koloběžkách Kickbike FAT MAX na skvělých trailech určených jak rodinám s dětmi, tak i adrenalinovým šílencům... koukněte na krátké video z klínoveckých tratí...

Koloběžka Kickbike FAT MAX sice není úplným sjezdovým speciálem, ale nejvíce si jej užijete právě ve sjezdech, a to nejen na zpevněných cestách s téměř jakýmkoliv povrchem, ale také na tratích typu singletrack, flow-trail apod.

Skiareál NOVÝ KLÍNOVEC od loňského roku nabízí svým návštěvníkům v létě možná nejdokonalejší koloběžkové sjezdy v České republice právě na strojích FAT MAX. Vše jsem minulý týden vyzkoušeli na vlastní kůži a je to skutečně paráda.

Vrchol Klínovce patří strojům Kickbike FAT MAXVrchol Klínovce patří strojům Kickbike FAT MAX

Klikaté sjezdy po singletrackových cestičkách křižují jižní úbočí Klínovce. Nejde o nijak prudké sjezdy, takže je v pohodě zvládnou i děti. To však neznamená, že by mělo jít o nudné ježdění. Naopak. Pokud FAT MAX necháte rozjet, jde o skvělou adrenalinovou zábavu. Sjet kopec pod půl hodiny je slušný výkon:)

Nejprve koukněte na video a potom si přečtěte krátké povídání s manažerem skiareálu Adamem Svačinou.

 

 A krátké povídání s Adamem Svačinou, manažerem

Skirareál Nový Klínovec nabízí lyžařům v zimě opravdu ty nejlepší služby, ale jak jste přišli zrovna na koloběžky?

Jedná se o jeden z prvních kroků, kterým se začínáme více zaměřovat i na letní provoz. Dalším krokem bylo vytvoření projektu Trail Park Klínovec, ze kterého již na začátku letošní letní sezóny otevřeme modrou, 9 km dlouhou trať.  

Na co se mohou v letní sezoně 2016 Vaši zákazníci ve spojení s koloběžkami těšit?

Koloběžek budeme mít na tuto sezónu 43ks a z toho většinu Fat Maxů. Připravujeme nové tratě, ať už to v rámci Trail Parku Klínovec, tak původní tratě které v okolí Klínovce již jsou, a to Hugovu trať a Primáčkovu trať pro koloběžky. 

Výhled přes bublinu lanovky do Krušných horVýhled přes bublinu lanovky do Krušných hor

Pro koho jsou určeny koloběžkové tratě na Klínovci?

Na Klínovci si najde svou trať jak začátečník, tak i zkušený sportovec. Do budoucna se paleta tratí bude ještě výrazně rozrůstat.   

Koloběžky FAT MAX si loni odkroutily na Klínovci první sezonu. Jaké byly reakce Vašich zákazníku na jízdu na tlusťochovi a jak jste vlastně se stroji spokojeni?

Ze všech kdo zkusil jízdu na naší koloběžce a po našich tratích bylo vidět naprosté uspokojení z adrenalinu, zároveň zábavy a sportu, který si u nás vyzkoušeli.  

Na vrcholu Klínovce čeká přes 40 strojů FAT MAX na svoji jízdu do údolíNa vrcholu Klínovce čeká přes 40 strojů FAT MAX na svoji jízdu do údolí

A nějaké slovo závěrem pro ty, kteří přemýšlí o tom, zda k Vám v létě vyrazit?

Díky lanovce z Jáchymova, Prima Express, která má 500m převýšení a moderní oranžové krycí bubliny si můžete i v létě užit Klínovec tak, jak ho ještě neznáte. Koloběžky a Trail Park Klínovec Vám tuto návštěvu jistě zpříjemní.

Více informací o tratích na Klínovci naleznete na www.klinovec.cz a na www.kickbikefatmax.com