20.7.2016

Z krkonošských Dvoraček na koloběžce - tip na letní víkend s koloběžkou

Honza Vlášek Tipy na výlety
Pěkná pěší tůra po hřebench Krkonoš, kyselo na Dvoračkách a pak vyměnit nudný sestup za koloběžkový sjezd. Tak to je tip na koloběžkový výlet s koloběžkou KICKBIKE FAT MAX...

Máme tady další pozvánku na parádní koloběžkové sjezdy. V Krkonoších na legendárních Dvoračkách je v létě otevřena každý den půjčovna koloběžek Kickbike FAT MAX. Pro koloběžkové sjezdy opravdu není lepšího místa.

Koloběžku si můžete půjčit buď hned v Rokytnici nad Jizerou pod lanovkou a vytáhnout se na Ručičky, nebo můžete vyrazit na poklidný pěší výlet na hřebeny a po cestě zpátky si dát kyselo na Dvoračkách a pak si cestu dolů uspíšit na Tlustém Maxovi.

Půjčovna u dolní stanice lanovky na LysouPůjčovna u dolní stanice lanovky na Lysou

Nejdelší 8,5km dlouhá varianta sjezdu různými druhy terénu Vám zabere něco okolo 40 minut a je opravdu parádní. Od Dvoraček se totiž klesá kolmo dolů přímo po žluté a cyklostezce K6 až na křižovatku Pod Vlčím hřebenem a poté po silnici dolů do Rokytnice. Dojezd je po travnaté sjezdovce. Paráda.

Variant je ovšem více. Můžete třeba delší variantou na Rezek. Po dootevření flow trailu pak na vás bude čekat i varianta směr Ručičky a rokytnický bike park zpět k lanovce. Nebo zvolíte něco jiného?

Rokytnický flow trailRokytnický flow trail

Každopádně nejprve koukněte na video a poté na web http://www.bikerental-rokytnice.com/aktuality/sjezdy-z-dvoracek, kde se každopádně dozvíte více informací a svůj stroj si budete moci rovněž zarezervovat.

A pokud někdo vyrazíte, nezapomeňte nám poslat fotky…

Hoře zdar!