13.5.2016

Koloběžkové půjčovny s FAT MAXy

Vašek Liška Tipy na výletyModely
PR článek
Letní sezóna již klepe na dveře a půjčovny se sjezdovými koloběžkami se množí jak houby po dešti. Tento článek Vám představí Vám ty největší, které nabízí luxusní svezení na koloběžkách Kickbike FAT MAX a Gravity.

Ještě před několika lety se půjčovny s koloběžkami na vrcholu hor daly spočítat na prstech jedné ruky, ale v posledních letech se snaží zaujmout nejen ekonomicky (cenově) s lacinými stroji, ale téměř se předhánějí v nabídce zajímavých tras a hlavně v sortimentu koloběžek. V něm sahají hluboko do kapes a nakupují kvalitní stroje a sjezdové speciály.

Mezi ty spočítám koloběžky tuhé konstrukce s dvoustopým bezpečnostním stupátkem a hydraulickými brzdami. Dříve mezi tyto stroje patřil pouze rožnovský MIBO DEXTRO, nyní doplňován o monstrózní, ale obratný  a velmi lehký Kickbike FAT MAX a sjezdové legendy španělských Gravity.

Jsou to koloběžky, které si normálně nekoupíte, ale projet se na nich a půjčit si je, za to stojí. Vemte tedy svou drahou polovičku, či celou rodinu na pěší výlet a užijte si plnohodný výlet.

Plno jich nabízí i koloběžky pro Vaše ratolesti, takže se můžete svést celá rodinaPlno jich nabízí i koloběžky pro Vaše ratolesti, takže se můžete svést celá rodina

V jakých střediscích tedy oblíbeného FAT MAXe a Gravity najedete?:

NOVÝ SKI AREÁL KLÍNOVEC

- loni otevřená půjčovna s více než 40ks koloběžek Kickbike FAT MAX  a několika kusy pro děti Freeride.

- odkaz: https://klinovec.cz

DOLNÍ MORAVA relax & sport resort

- letos vybavena 30ks koloběžek FAT MAX a několika dětskými Freeride.

odkaz: http://www.dolnimorava.cz

SKIAREÁL ŠPINDLERŮV MLÝN

- nově několik exemplářů FAT MAX a sjezdové ikony Gravity IRON COLS.

- odkaz: http://www.skiareal.cz/spindl-motion-leto

KOUTY

- několik exemplářů koloběžky FAT MAX a sjezdové koloběžky Gravity MUSHING PRO.

- odkaz: www.kouty.cz

LIPNOSERVIS

- půjčovna s jedním z největších počtů sjezdových koloběžek v celé republice, cca 150ks sjezdových koloběžek Gravity MUSHING PRO  několik desítek dětských modelů Kickibke Freeride.

- odkaz: http://www.lipnoservis.cz

Další zajímavé tipy

A nestačí-li Vám pouze bikeparky a půjčovny na území České republiky, inspirujte na našich webových stránkách, které mají sloužit všem milovníkům sjezdu na koloběžkách. Mírného i toho extrémnějšího:

FAT MAXhttp://www.kickbikefatmax.com

Gravityhttp://www.gravity-kolobezky.cz/?page_id=16