30.3.2017

FOR BIKES startuje již zítra

Honza Vlášek Různé
Oblíbený veletrh FOR BIKES vypukne již zítra. A bude plný koloběžek. Na co se můžete těšit?

YEDOO

Jedůčka mají za poslední leta svoje pevné místo. Jejich stánek naleznete obdobně jako v minulých letech v hale 2 – stánku A13, tedy rovnou u vchodu. K vidění bude kompletní hliníková kolekce, samozřejmě nová řada dětských a další modely z YEDOO produkce.

Budete si moci zasoutěžit také o koloběžku YEDOO Rodstr. Slosování soutěžních lístků proběhne v neděli ve 12 hodin.

Veškeré Yedoo modely budou k dispozici také ve venkovní expozici, kde si budete moci vše vyzkoušet.

U YEDOO můžete vyhrát koloběžkuU YEDOO můžete vyhrát koloběžku

KICKBIKE a KICK ITALY 2017

Hned vedle Yedoo naleznete tradičně Kickbike (hala 2 – stánek A13). Letos budou Kickbiky vystavovány v rámci stánku KICK ITALY 2017 – Giro d´Italia na koloběžce. Popovídat u kafíčka si budete moci s účastníky nejtěžšího koloběžkového projektu historie. K zastižení bude třeba i Michal Kulka nebo Tomáš Pelc, úřadující světoví koloběžkoví šampioni.

Kluci z KICK ITALY budou mít s sebou veškeré oblečení, bidony a doplňky v barvách projektu, které bude možné zakoupit a tím projekt podpořit.

Kickbiky bude možné vyzkoušet také v sobotu a neděli ve venkovní expozici.

Popovídat si můžete i s kluky z KICK ITALY, kterým zbývá do startu Gira něco málo přes měsícPopovídat si můžete i s kluky z KICK ITALY, kterým zbývá do startu Gira něco málo přes měsíc

CRUSSIS

Tradičně velký stánek chystá také Crussis, který naleznete v hale 4, stánku A04. I zde bude k vidění kompletní kolekce a v koloběžkových kuloárech se špitá, že by se měla objevit i nějaká ta utajovaná speciální novinka. Nechme se překvapit.

Rovněž CRUSSIS si budete moci vyzkoušet před vstupem do areálu.

MORXES

Toma Possuma a kluky z Morxesu zastihnete v hale 3, stánku B03. Můžete se těšit na průřez letošní modelovou řadou koloběžek MORXES. Od malé městské Strady, přes modely Cavia, silniční Monzy a Sportu až po terénní Adventure a "psí" Cane. K vidění bude i cestovní speciál Expedition 28/20 s brašnami Ortlieb a bikepackingová Vendeta 26/20 osazená brašnami ACEPAC.

KOSTKA

Kostka staví na FOR BIKES tradičně velkolepé expozice. Letos se KOSTKA odkutálela z haly 2 do haly 5, kde její koloběžky naleznete na stánku A11. Po loňském představení nových barev a karbonového speciálu jsme zvědavi, s čím přijde hanušovická firma letos.

Také Kostky budou k dispozici ve venkovní expozici.

Velorama

Láďa Bláha má svůj stánek na FOR BIKES na obvyklém místě v hale 2, stánku B04. Kromě skládacích kol by tam měl Láďa mít kolekci Mibo včetně prototypu skládací koloběžky Mibo Gt Split 26x20. Část stánku bude věnovaná projektu Microadventures.cz, tj. plně naložené koloběžky a bikepackingové speciality jako Gorila cage a řídítkové brašny Ortlieb a Basama.

Jak naložit koloběžku - MicroadventuresJak naložit koloběžku - Microadventures

Cyklospeciality

Stánek na FOR BIKES budou mít i brněnské Cyklospeciality, které mají v sortimentu také řadu koloběžek. Tipnul bych si, že zde bude možné spatřit minimálně koloběžky Sixteen, ne-li další.

Koloběžky Brandýs

Koloběžky Brandýs představí projekt mobilní půjčovny koloběžek. Koloběžky dovezou na firemní nebo sportovní akci v jednom balíku ať s vlastním programem, nebo jen na půjčení pro účastníky.