21.10.2022

CELKOVÉ VÝSLEDKY ROLLO LIGY 2022

Petr Pešta Reporty a výsledky
V Konstantinových lázních skončil o posledním zářijovém víkendu 48. ročník ROLLO LIGY.

Přes naše úžasné české koloběžkové prostřední, že jsme na celém světě ojedinělým úkazem. Zázrakem, který trvá do roku 1968 díky ochotě a vytrvalé vůli několika jedinců, kteří obětují osobního volno, čas pro rodinu a práci, aby mohla ROLLO LIGA a Český svaz koloběhu existovat a šířit pohodu na stupátku mezi dvěma koly.

Ale ani vás závodníků, by Rollo liga úspěšně neexistovala. Proto velké poděkování a uznání patří všem 162. účastníkům a 31. týmům, za vytvoření jedinečné atmosféry a udržování a rozšiřování koloběžkové tradice.

Velké poděkování také patří partnerům Svazu, bez jejichž podpory, by nebylo možné na takové úrovní Rollo ligu uspořádat.

Mistři Rollo ligy jak celkoví, tak v kategoriích vzešli z 11 závodů - 5 víkendových kol, pořádaných v Labe Areně, Plzni, Lipníku nad Bečvou, Letohradu a Konstantinových lázních.

V ženách se stala absolutní Mistryní ČR a Rolo ligy Andrea Zbožková (TŘISTA60).

V mužích získal premiérové vítězství a absolutní Mistrem ČR a Rolo ligy je Roman Matyáš (TŘISTA60).

V družstvech mužů je absolutním Mistrem ČR a Rolo ligy PSP-Klub koloběhu Plzeň, který získal týmový titul od roku 1999 již osmnáctkrát! V družstvech žen je absolutním Mistrem ČR a Rolo ligy tým BKG.

Máme samozřejmě absolutní Mistry ČR a Rolo ligy v jednotlivých kategoriích.

A na závěr Díky za náročné zpracovávání výsledků Rosťovi Točíkovi a Zdeňkovi Hercikovi.

Na shledanou nejpozději při Rollo lize 2023.

S koloběžkovým pozdravem a startovním povelem 3, 4 - Trhni si nohou!!   

Petr Pešta





Ke stažení: