16.3.2020

Zpráva předsednictva ČSK ke koloběžkové sezoně 2020

Honza Vlášek Různé
Pár základních bodů, kterými se vzhledem k nastalé situaci v České republice bude řídit koloběžková sezona 2020...

Vážení přátelé,

Přestože jsou v současné době důležitější věci na světě než koloběžky, jistě mnozí z vás čekají, jak to bude s koloběžkovou sezonou 2020. V rámci předsednictva ČSK jsme dali dohromady pár bodů vztahujících se ke koordinaci zejména Rollo ligy, coby nejdůležitější koloběžkové soutěže v České republice. 

-          První kolo Rollo ligy 2020, Konstantinovy lázně, je s definitivní platností přeloženo na 3.-4.10.2020

-          Lze předpokládat, že dojde k přeložení rovněž druhého kola Rollo ligy, Lipník nad Bečvou, na některý z termínů konce léta.

-          Předběžně se uvažuje rovněž o přeložení 3. kola Rollo ligy, Plzeň.

-          O uskutečnění / přeložení 2. a 3. kola Rollo ligy se rozhodne v průběhu dubna dle vývoje aktuální situace v ČR.

-          Závody zařazené do ČKP a ČKKP budou buď zrušeny, nebo se uskuteční v náhradních termínech dle rozhodnutí jednotlivých pořadatelů závodů. V podzimních termínech proto nelze vyloučit kolizi Rollo ligy, ČKP a ČKKP. Sledujte, prosím, informace poskytované jednotlivými pořadateli závodů.

-          Aktualizované kalendáře jednotlivých závodů a Soutěžní řád pro sezonu 2020 budou k dispozici, jakmile dojde k vyjasnění a uklidnění celé současné situace.

-          O konání Mistrovství světa 2020 v Estonsku se rozhodne rovněž v měsíci dubnu. Ve hře je přesunutí MS do sezony 2021.

Opatrujte se a mějte se v rámci možností co nejlépe.

Doufejme, že brzy na viděnou na startovní čáře.

Za předsednictvo ČSK

Honza Vlášek