12.7.2017

Yedoo má nové koloběžky pro děti

Honza Vlášek Modely
Nové dětské koloběžky od YEDOO? Na co se mohou naši nejmenší koloběžkáři těšit?

Yedoo, které loni slavilo úspěch s novou řadou hliníkových koloběžek pro dospělé, se letos zaměřilo především na děti. Kluci a holky se tak mohou těšit na lehké a obratné koloběžky, s kterými mohou směle vyrazit za prázdninovým dobrodružstvím.

Koloběžky pro děti testované dětmi

Yedoo si při navrhování nových modelů vzalo na pomoc děti svých zaměstnanců. Nejvíce koloběžek otestovali synové šéfkonstruktéra Jakuba Bostla, který se do vývoje nebál zapojit i ratolesti od sousedů a známých. Nové koloběžky jsou tak maximálně přizpůsobené potřebám těch nejmladších závodníků – snadněji se ovládají, přenáší i skladují.

Pro nejmenší koloběžkářePro nejmenší koloběžkáře

 Yedoo se zaměřilo především na optimalizaci těch nejdůležitějších parametrů jako je nízká hmotnost, správná výška stupátka, optimální šířka řídítek a prostor pro jezdce. Pozornost ale věnovali i bezpečnosti, výběru kvalitních komponent a praktickým drobnostem. Koloběžkám nechybí protiskluzové stupátko, madla s vyztuženými konci, integrovaný stojánek, kvalitní brzdy ani pneumatiky s možností nahuštění na 5,5 baru.

 Odlehčený rám

Dvoutrubkový rám je díky odlehčené konstrukci a speciální výztuze současně lehký i maximálně pevný a přestože je koloběžka kratší, nabízí dostatek prostoru pro jezdce.

 Nová koncepce rámuNová koncepce rámu

 Pro každou kategorii něco

Yedoo také koloběžky maximálně přizpůsobilo věkovým kategoriím. Pro první dětské jízdy je určená koloběžka Yedoo Mau New, odvážnější předškoláci a školáci se na své dobrodružné výpravy mohou vydat na koloběžce Yedoo Tidit New. Pro děti starší šesti let má přichystanou Yedoo koloběžku Yedoo Wzoom New - téměř dospělácký model s větším předním kolem, který hravě zvládne i delší výlet mimo město.

Yedoo Mau New - ideální model pro vstup do světa koloběžek, pro děti od 4 letYedoo Mau New - ideální model pro vstup do světa koloběžek, pro děti od 4 let

Yedoo Tidit New - koloběžka pro odvážné předškoláky 5+Yedoo Tidit New - koloběžka pro odvážné předškoláky 5+

Yedoo Wzoom New - koloběžka pro děti, co už chtějí být jako dospělí (6+)Yedoo Wzoom New - koloběžka pro děti, co už chtějí být jako dospělí (6+) 

Yedoo Kids do detailu

Nová výztuha rámuNová výztuha rámu

Originálně pojatá výztuha ve tvaru iniciály, která je umístěná v přední části rámu, přispívá k maximální pevnosti a tuhosti koloběžky ve všech směrech.

Regulovatelná páčkaRegulovatelná páčka

Juniorské brzdové páčky s regulovatelným nastavením vzdálenosti páčky od řídítek podle velikosti dětských rukou.

GripyGripy

Gripy Yedoo Kids se zesílenými a rozšířenými konci zajistí bezpečnost a ochranu rukou při jízdě i v případě pádu.

StojánekStojánek

Nový originální stojánek je plně integrován do konstrukce rámu a ve sklopené poloze má minimální vliv na průjezdnost koloběžky terénem. Stojící koloběžka je naopak výrazně stabilnější.

Protiskluzové stupátkoProtiskluzové stupátko

Nově navržené stupátko poskytuje více pohodlí a místa pro nohy. Protiskluzový povrch přispívá k bezpečné jízdě i v náročnějších podmínkách (mokro, listí, bláto).

Vedení bovdenu zadní brzdyVedení bovdenu zadní brzdy

Brzdové lanko, které je integrované do rámu, dětem nikde nepřekáží.

Koloběžky a jejich blatníkyKoloběžky a jejich blatníky

Koloběžky mají přípravu pro montáž blatníků, takže se nemusíte bát, že děti kvůli blátu nepoznáte, až se vrátí domů.

Reflexní prvkyReflexní prvky Reflexní prvkyReflexní prvky

Reflexní prvky najdete nejen na pneumatikách, ale i na přebalech řídítek tak, aby vaše děti nikdo nepřehlédl.