30.3.2018

V sobotu začíná sezona, ve které bude koloběžkovému závodnímu sportu 50 let...

Honza Vlášek Pozvánky a propozice
Tramtadáááá, sezona, ve které koloběžková Rollo liga oslaví padesátiny, právě začíná!

Koloběžková sezona začala minulý týdnem seriálem Bez pedálů závodem Kolem Nového světa. A teď již vše půjde horem pádem až do podzimu.

Již zítra startuje Český koloběžkový pohár. Vypravit se můžete na oblíbený Masaryk Run do Brna. Přihlášeno je již přes 250 koloběžkářů včetně kompletní české špičky.

Detaily  zde: https://ceskykolobeh.cz/zavod/ckp-masaryk-run-2018/ 

Pak si dáte nějakého beránka, mazanec, vypráskáte dívky a vodou polejete chlapce, pár dnů potrénujete  a vypravíte se do Pardubic, kde se 14.4. 2018 jede populární Vinařský půlmaraton. Jde o druhé kolo Českého koloběžkového poháru a přihlášena je opět kompletní česká špička a hodně přes sto závoďáků ze všech koutů Čech.

Detaily závodů: http://www.pardubickyvinarskypulmaraton.cz/cs/

Kdo neholduje silnici, může v tom samém datu vyrazit na první kolo Českého krosového poháru jen kousek vedle do Hradce Králové. Akce je součástí seriálu Nova CUP a do poháru se počítá trať na 23 km.

Detaily zde: http://www.novacup.cz/nova-cup-hradec-kralove/

No a hned o víkend později přichází pro krosaře další výzva. Druhé kolo ČKKP se jede jako Author Cup Český ráj a vypsána je trať na 50 km.

Detaily zde: http://www.50ceskyraj.cz/

Duben je tedy nabitý. Je čas osedlat své oře bez pedálů a vyrazit. Sezona, ve které Rollo liga oslaví 50 let, právě začíná!