8.4.2021

Sezona Rollo ligy se blíží - snad

Petr Pešta Pozvánky a propozice
Kalendář koloběžkové Rollo ligy je kompletní a její start se (snad) blíží...

Kalendář Rollo ligy 2021 je definitivní, letošní čtvrté kolo Rollo ligy 2021 bude o víkendu 11-12. září v zajímavém prostředí biatlonového areálu v Letohradě v podhůří Orlických hor a bude zároveň Mistrovstvím republiky pro kategorie žáků a kadetů. V roce 2020 byly letohradské tratě úspěšně otestovány, asfalt je hladký dráha v perfektním stavu, chuť pořadatelů k zopakovaní velká, město Letohrad a místní biatlonisté se těší a vybavují tým lepšími koloběžkami, tedy rádi se znovu potkáme.

Doba už je přes rok nejistá doba, máme za sebou řadu nekonečných lockdownů, od půlky března čekáme na nový systém PES, který měl být zveřejněný do týdne a který snad konkrétně nastíní i jak bude možné sportovat. Nový a zatím neznámý PES je důležitý i pro Soutěžní řád 2021, který nechceme zveřejňovat bez pravděpodobně nutných hygienických standardů…

Ale snad už se opravdu začíná blýskat na trochu lepší časy. A pořadatelé prvního RL kola 2021 o víkendu 22. – 23. 5. 2021 v Konstantinových lázních proti loňsku letos neztrácejí rozvahu a nadále počítají, že se budou moct otevírací závody Rollo ligy 2021 uskutečnit.

Buďme rozumní a dodržujme 4R (ruce, rouška, rozestup, rozum) a 47. ročník Rollo ligy se i letos roztočí!
3,4 Trhni si nohou!!!!