19.8.2020

Rollo liga míří do Letohradu

Honza Vlášek Pozvánky a propozice
3. kolo koloběžkové Rollo ligy se odehraje 12.-13.9.2020 ve známém biatlonovém areálu v Letohradu.

Zveme Vás na třetí kolo Rollo ligy 2020 ve dnech 12.-13. září, jedinečné koloběžkové soutěže na světě, do velmi zajímavého prostředí biatlonového areálu v Letohradě. Na dostatečně široké trati je hladký asfalt a dráha bude v perfektním stavu, týden před Rollo ligou  mají na stejném místě MČR biatlonisté.

V sobotu je na programu časovka a v neděli dlouhý závod.

Přihlášky na závody přes web formulář: https://www.sportchallenge.cz/cz/RLLetohrad/, zvýhodněné startovné je  do 4.9.2020.!!

Celé propozice ke stažení pod článkem.

Závodit budeme na asfaltových cestách pro kolečkové lyže. Jedná se stejně jako v Jabloneckých Břízkách a Vysočina aréně o technicky a fyzicky náročnější trasy. A v Letohradu jsou na rozdíl od Vysočina arény zátočiny klopené na správnou stranu . Rollo liga a rychlé závodní koloběžky už úspěšně a několikrát proběhly v obou zmíněných lyžařských areálech, Letohrad bude třetí do party.

 Přijeďte poznat Letohrad, město v podhůří Orlických hor, odkud zdejšího biatlonisté v posledních letech úspěšně reprezentují Českou republiku na mistrovstvích světa i na olympijských hrách

Těšíme se, na vás!

3,4 Trhni si nohou!!!!





Ke stažení: