12.9.2017

Půlmaraton, indiáni a Kolobky v Brně

Petr Mejsnar Pozvánky a propozice
Pozvánka na B21, Indiánský závod a vše o brněnském obchůdku Kolobky.cz

Kolobky.cz je mladičký brněnský obchůdek, který se jako jediný v Brně věnuje koloběžkám na plný úvazek – prodáváme „pouze“ koloběžky a všechno, co si k nim můžete přát. Nabídneme kompletní sortiment kvalitních českých i zahraničních výrobců „strojů“ se stupátkem. Vybavíme kolobku vším, co vám na očích uvidíme – světýlky, blatníky, košíky na pití či na nákup, rohy, barevnými gripy, reflexními pásky a asi tisícem dalších udělátek :) 

Díky mnoha modely nabité půjčovně si můžete na vlastní ťapky vyzkoušet přesně takovou koloběžku, která vám pak bude dělat radost ještě dlouhá léta. Nekupujete zajíce v pytli, ale máte jistotu, že budete s výběrem spokojeni. 

B21 - půlmaraton, pozvánkaB21 - půlmaraton, pozvánka

 Majitel Petr „Rtep“ Mejsnar je vášnivým koloběžkářem už řadu let a snaží se dostat ony skvělé věci – koloběžky – do každé (nejen) brněnské rodiny :) Každou středu vyjíždí tým BKG a další nadšenci na popracovní jízdy dlouhé 10-60 kilometrů – kdybyste se chtěli přidat, přijeďte v 18 hodin na stezku k Rondu.

 Pokud o koloběžce byť jen uvažujete, chcete si ji zkusit, nebo plánujete zážitkový teambuilding, zastavte se za námi na obchůdek Kolobky.cz, Hybešova 14, Brno! :) 

 Rádi závodíte? Kolobky.cz a tým BKG pořádají zářijové koloběžné klání nazvané B21: Brněnský koloběžkový půlmaraton. Dle názvu lehce odvodíte, že se jedná o delší závod na 21 kilometrů. Můžete si dát ovšem také desítku a nezapomínáme ani na děti.

VelodromVelodrom

 Akce se koná v neděli 17.9.2017 na oválu brněnského Velodromu. Pokud chcete Brno poznat lépe, můžete přijet na celý víkend a zúčastnit se v sobotu unikátního „indiánského závodu“.

 B21

 Dospělí si mohou zvolit závod na 10 nebo 21 kilometrů. Kategorie dospělých koloběžkářů není ohraničena věkem, každý se může přihlásit na závod dle svých sil. Pro mladší 18 let je nutný souhlas rodičů.

 Vložené závody pro děti na odrážedlech všeho druhu budou mít délku 1 nebo 3 kola (dle zájmu a věku přihlášených), tedy na 400 a 1200 metrů.

 Závod se koná v rámci akce 7. Brněnské RekordOvál, kde si budete moci otestovat všemožná odstrkovadla či kolech pro děti, zajezdit si na kuriózních a historických kolech, fandit borcům na historických kolech Favorit nebo rekordmanům v překonávání těch nejšílenějších rekordů. O parádní zábavu bude postaráno pro všechny generace :)

 Startovné na půlmaraton i desítku je symbolické – v předregistraci 150,- Kč, na místě 200,- Kč. Ve startovném bude drobné občerstvení a další benefity. Děti jedou zdarma. Každé startovní číslo bude zároveň lístkem do tomboly o zajímavé ceny našich sponzorů.

Velodrom, zatáčkaVelodrom, zatáčka

 Desítka i B21 se jedou na slavném cyklistickém závodním okruhu Velodromu v Brně. Ovál je částečně zastřešený, takže nás případný lehký deštík nerozhodí. Jedno kolo má 385 metrů, nevolnosti z okružní jízdy se však bát nemusíte :) Velmi vděčný je závod pro diváky a fotografy, kteří své koloběžné idoly mohou podporovat fanděním při každém průjezdu a pořídit plno úžasných záběrů ;)

 Veškeré další informace vč. registrace hledejte na webu závodu https://b21.cz/

IndiánIndián

 Indiánský závod

 Co si vyzkoušet tak trochu jinou soutěž, řekli jsme si a připravili pro všechny zájemce na sobotu originální Indiánský závod. Toto klání je těžké pojmenovat, protože něco podobného jsme nikde neviděli :) Pracovní název tedy zůstal takový, jaký je. Pokusíme se zde shrnout jeho ideu.

 Záměr uspořádat sobotní závod vedle nedělního půlmaratonu je zvýšit atraktivitu hlavního klání a nejen pro přespolní vytvořit na Brněnsku celovíkendové „menu“ na koloběžkách. Zajistěte si tedy kemp nebo pětihvězdičkový hotel a dojeďte do Brna!

 Sraz bude v upřesněný čas na vlakovém nádraží a až na místě se dozvíte, kde začíná start. Každý účastník obdrží mapku, kde budou 2-3 doporučené trasy. Ve vlaku má tým možnost vybrat si dle mobilní mapy cestu, kterou se vydá.

 Závod je pro týmy o 3-7 členech a čas týmu se počítá podle dojezdu prvních tří závodníků. Každý jezdec může jet přesně takovou cestou, kterou považuje pro sebe za nejlepší bez ohledu na ostatní týmové jezdce. Kdo je sám, k někomu ho přidáme :)

 Cíl Indiána bude na nějaké zahrádce na periferii Brna, kde bude časoměřič očekávat u limči náš příjezd. Po dojezdu všech proběhne debata na téma nesmrtelnosti koloběžkového sportu a kolobkopivo. Indiánský závod se koná nultým ročníkem.

 V Brně se nenudíme, vyzkoušejte s námi na vlastní kůži atmosféru tak trochu jiných závodů. Pokud by se vám z nějakého důvodu nepodařilo okusit brněnský závodní víkend, určitě se zastavte pokecat na obchůdek, vyzkoušet svou budoucí koloběžku, budete-li mít cestu okolo. Toš na viděnou!

 Tým prodejny Kolobky.cz a BKG