26.7.2018

Přejezd republiky startuje již v pátek!

Honza Vlášek Pozvánky a propozice
Zatmění Měsíce a úsvit velkých výkonů nastává. Obraťme oči k nebi, nechme pominout bolest a uvědomme si výjimečnost okamžiku. Hlavně při té meditaci dávejte bacha na díry, ať se neroztřískáte.

Původně jsem chtěl s Pavlem Štorkem, organizátorem Přejzdu republiky, udělat nějaký větší článek. Nakonec jsme to nestihli, ale dnes mi avel poslal toto. Hovoří to za vše a je to lepší než tisíc velkých článků. Přejezd republiky je tu - jedete?

Přejezd při zatmění Měsíce

Nejdelší úplné zatmění Měsíce v tomto století bude během páteční noci (27.7.) od 21.30 do 23.13 hod. Delší nastane až v roce 2123. V pátek v noci bude většina účastníků Přejezdu republiky zdolávat svou přes 300 km dlouhou pouť z Broumova do Novohradských hor. A Země se zachvěje pod tíhou ojedinělého astronomického úkazu ve spojení s epochálními výkony závodníků. Pak už nic nebude stejné jako dřív. Lidi budou lidštější a ti, kteří pod takovou oblohou budou podstupovat muka fyzických výkonů, zároveň budou procházet očistným procesem poznání, že všechno je jinak. Zatmění Měsíce a úsvit velkých výkonů nastává. Obraťme oči k nebi, nechme pominout bolest a uvědomme si výjimečnost okamžiku. Hlavně při té meditaci dávejte bacha na díry, ať se neroztřískáte. Nechť zítřejší den vstoupí do historie. Alespoň do historie těch, kteří opravdu pod tím Měsícem budou dupat. Přeji volnou nohu a lehkou mysl.

Pavel Štork

Informace zde: https://www.kolobezkyhodkovice.cz/www-kolobezkyliberecko-cz/2018-a10_290.htm

Na tomto odkaze je možno na mapě on line sledovat všechny účastníky po celý čas, co budou na trati: http://cs.follow.me.cz/tracking/Kolobezky/