14.7.2021

Přejezd republiky a další koloběžkové akce na obzoru

Honza Vlášek Pozvánky a propozice
O víkendu na Přejezd republiky a další koloběžkové červencové akce...

Je jasné, že vrcholem prázdninové sezóny je MČR dospělých a Rollo liga mládežnických kategorii v Lipníku nad Bečvou ve dnech 6. -8. srpna 2021. Nicméně léto bude plné dalších parádních akcí a závodů.

 Přejezd republiky – Pavel Štork

 Nezáleží na tom, co napíši. Ani na tom, co Vy si přečtete. Nezáleží ani na tom, co si o tom myslíte, nebo co já cítím. Ovšem zcela zásadní a Nebe se dotýkající je, že PŘEJÉÉÉZD!!!!!! Krev se vaří, spánky pulsují, oči se boulí, nohy poskakují a žaludek vylézá. PŘEJÉÉÉZD!!!!!! Už v pátek. Už za tři dny! A zase prší! Hlavně, aby nebyly tropy. Co s tou navigací?! Už teď nemůžu. To bude bomba! Chci už jet!! Jestli ta noc bude zase tak černá.....Kdo mě ráno předjede, až se zas budu klepat na zastávce. Jsem  nabušenej!!! Krev se vaří. PŘEJÉÉÉZD!!!!!! 

A tady trochu klidu a jistoty: 

Propozice pro toho, kdo ještě neví co a jak: 

Zde odkaz na událost na facebooku, kde lze diskutovat, přidávat, posílat a zjišťovat vše ohledně všeho. Také se tu v průběhu závodu budou objevovat fotky pořizované dokumentaristy Pavlem Wernerem a Ondrou Bejblem:

https://www.facebook.com/…ion

 Zde možnost sledovat účastníky on-line během akce. Vlevo v tabulce budou (pravděpodobně od čtvrtka) pod čísly trackerů i jména. Do vyhledávání bude též možné zadat jednotlivá jména, která se pak ukáží na mapě. Tabulku pod mapou lze skrýt šipkou. 

 Pojďme na to! PŘEJÉÉÉZD!!!!!!

Otevřené mistrovství republiky zemí Koruny české v terénním koloběhu – Zdeněk Černý

Cyklokros v podání koloběžek na uzavřené terénní trati cca 550 m dlouhém okruhu vedený po louce, po pěšinách, a po všemožných terénních nerovnostech. To bude letošní otvírák terénního koloběhu který proběhne 24.7.2021 ve Sportkempu Kralovice (mezi městy Rakovník a Plzeň, cca 70 od Prahy.

Co Vás čeká, co na Vás pořadatelé připravili? Odpověď je celkem snadná – velice příjemné zázemí Kralovického Sportkempu (skvělé občerstvení, příjemná obsluha, v nejbližší blízkosti cca 100 m skvělé koupaliště s tobogánem) dále připravenou a vyznačenou krosovou trať na které nikdo nezabloudí. Závod proběhne dle pravidel terénního koloběhu které naleznete zde https://www.kolobezkovestudio.cz/l/clanek-s-tipy-pro-upravu-textu/ a propozic závodu které naleznete zde https://www.kolobezkovestudio.cz/l/otevrene-mistrovstvi-zemi-koruny-ceske-v-terennim-kolobehu/ .

A kde se můžete přihlásit? Levnější varianta elektronicky zde přihláška https://forms.gle/5FeQjhx26T2Q1u4a7 nebo na místě o 100,- Kč dražší přihlašovací poplatek.

Neoficiální MČR v koloběžkovém triatlonu – Martin Mihulka

Kunvaldský železný muž se pojede v sobotu 24.7.2021.

Více informací zde: https://www.facebook.com/events/4289180077812355/?sfnsn=mo