25.5.2016

Poslední novinky ze světa koloběhu a hledání adeptů na víkendové Ultrakombo

Honza Vlášek Pozvánky a propozice
Máme tu video z EC Holandska a několik pozvánek - již v sobotu startuje koloběžková Rollo liga. Kdo se nedostane do Brandýsa, může s Bezpedálovci na Noční závod a psychopaté mohou zkusit i naše Ultrakombo...

Eurocup Holandsko

O tom, jak to v Holandsku vypadalo, jsme psali v pondělí.

Video z akce napoví možná více, že atmosféra mezinárodních mačů je opravdu parádní…

Rollo liga Brandýs nad Labem

Koloběžky Brandýs zvou na 1. kolo Rollo ligy 2016 do Brandýsa nad Labem a okolí. V současné době je přihlášeno přes sto závodníků. Přihlásit se bude ovšem možné i na místě, pokud byste si vše rozmysleli na poslední chvíli.

V sobotu se po dlouhých letech uskuteční v rámci Rollo ligy dlouhá časovka, která se dle pravidel může jet místo dlouhého závodu. Závodníky prověří 23km dlouhý okruh, který určitě není placatý a jistě nebude bez větru. Žádné taktizování v balíku, prostě každý za své! Vítěz získává tradičně putovní Přilbici svatého Václava.

V balíku budou po dlouhé době chybět aktuálně dva nejlepší čeští závoďáci Pelc a Kulka, a tak si na vítězství brousí zuby jak dravé mládí Bez pedálů a Kostky, tak i staří matadoři z Plzně a Ultimy. Jistě půjde o zajímavou bitvu.

V neděli se pak jede klasika – placaté kriterko v Houšťce. Je dost možné, že budeme svědky cyklistického dojezdu pelotonu, kdy vláčky domestiků budou v koncovce pracovat pro své spurtery. Tady bude také oč stát.

Noční závod Bez pedálů – text Zděněk Černý

Ahoj koloběžci a přátelé koloběžek, další z koloběžkových akcí Bez pedálů je tady. Už v sobotu 28.5. odstaruje 4. ročník oblíbeného nočního závodu a tentokrát v novém kabátě.
Z Tachova jsme jej přestěhovali na báječnou cyklostezku v Konstantinových lázních s asfaltem letištní kvality.
Startujeme ve 20:15, to abyste měli dostatek času vychutnat oficiální zahájení lázeňské sezony v těchto krásných lázních.
Všechny informace najdete na našich webových stránkách www.bezpedalu.cz  
Neseďte doma, když všude jinde je taky hezky :-)

ULTRAKOMBO Koloběžkového portálu

Pokud jste dočetli až sem, jste jistě závodníci tělem i duší. Koloběžkový portál věnuje každému, kdo zvládne ultratrojkombinaci všech tří víkendových závodů malý dárek. Podmínkou je nejen účast, ale také dokončení jak obou závodů Rollo ligy, tak i Nočního závodu. Myslíme, že nějací ultrapsychopati se jistě najdou… časově se vše stihnout dá:)