23.6.2020

O víkendu na Víkend orientačního koloběhu

Zdeněk Černý Pozvánky a propozice
Již o tomto víkendu se koná v Tachově populární Víkend orientačního koloběhu...

Víkend orientačního koloběhu tento rok (2020) proběhne již po čtvrté a tradičně v Tachově 30.a 31. května 2020. Jako vždy na všechny účastníky akce čekají tratě kterési sami zvolí, jako je povrch tratě, výškový profil či délka tratě.

Sobotní kapličkování projde malou obměnou, při čem budou známé předem všechna průjezdní místa (kapličky) ale nebude známa jejich bodová hodnota. Cílem je objet a vyfotografovat co možná nejvíce průjezdních míst(kapliček) v časovém limitu tří hodin. Kapličky mají rozdílné bodové ohodnocení (5 až 30 bodů / kaplička). Bodové ohodnocení průjezdních bodů / kapliček bude známo v okamžiku startu. Vítězem sobotní akce se stane účastník s největším bodovým hodnocením kapliček.

Nedělní poznávací akce proběhne v nezměněném formátu, je známa slepá mama soutěžní oblast. Cílem bude navštívit a vyfotografovat průjezdní body které se dozví v okamžiku startu. Průjezdné body lze projet v libovolném počadí. Vítězem akce se stane se stane účastník všechny průjezdné body projede nejrychleji. Délka trasy cca 20 až 30 Km.

Celkové pořadí, každé z jednotlivých soutěží čili „Kapličkování“ a „Tachovské poznávání“ určí svého nejlepšího jezdce. Poté bude vyhodnocen nejlepší účastník celé dvoudenní akce. Každá akce bude ohodnocena dle pořadí a počtu účastní v kategorii, nejlepší jezdec počet účastníků v kategorii = počet bodů a následně sestupně dle dosaženého pořadí. Nejvyšší počet bodů určí vítěze dne tak i vítěze celého víkendu.

Kompletní informace zde





Ke stažení: