10.9.2020

Koloběžkový víkend nabitý k prasknutí je tu

Honza Vlášek Pozvánky a propozice
Rollo liga v Letohradě, ČKKP, Z ráje do Pekla a zpět a Blanenská desítka = 4 koloběžkové akce během jediného víkendu ...

Nabité koloběžkové září pokračuje o tomto víkendu. Jede se třetí kolo Rollo ligy, ČKKP Rallye Sudety, Seriál dlouhého koloběhu v Českém ráji a zazávodit si můžete také na Blanenské desítce.

3. kolo Rollo ligy – Letohrad

Koloběžková Rollo liga pokračuje třetím kolem v biatlonovém areálu v Letohradě. V sobotu se jede časovka a v neděli dlouhý závod.

Kompletní informace naleznete zde: https://ceskykolobeh.cz/wp-content/uploads/2020/08/propozice-rl-letohrad-12-13-9-2020.pdf

Přihlášeno je zatím okolo 150 závoďáků.

4. kolo ČKKP Rallye Sudety

Krosový pohár pokračuje a na populární Rallye Sudety. Pro koloběžky je vypsaná trať na 35 km.

Více informací na https://redpointteam.cz/rallye-sudety/propozice-rallye-sudety/

Z Ráje do Pekla a zpět

Pavel Štork zve na předposlední závod Seriálu dlouhého kolobězhu do Českého ráje:

Přijeďte si zaskotačit. Tuším, že  to bude stát za to. Pokud byste si chtěli zajuchat i po závodě, nahlaste to předem Jirkovi Boháčovi. Rád by pro ty, kteří chtějí zůstat do neděla, nebo alespoň do noci, přichystal odpovídající počet sudů piva a buřty a oheň a hudbu a třeba i striptýz a možná i Sergeje Prokopiče.

Též celkové průběžné výsledky SDK jsou k nahlédnutí. Situace v mužské kategorii je opět napínavá. Naopak tradičně u žen ty na prvních místech příliš dramatu nepřipouštějí. 

Těším se na Vás, těšíme se na Vás, těšte se na nás. A hlavně koloběhu zvlášť....

Propozice: https://www.kolobezkyhodkovice.cz/www-kolobezkyliberecko-cz/2020-a10_318.htm

Blanenská desítka

Populární Blanenská desítka letos nespadá do žádného z koloběžkových seriálů, ale i tak můžete v sobotu do Blanska zavítat.

Informace na www.blanenskadesitka.cz