2.12.2018

Koloběžková veselice se opět po roce vrací

Honza Vlášek Pozvánky a propozice
V prvním lednovém týdnu se vrací akce nabitá nejen koloběžkovým povídáním, ale také hudbou, pivem, řízky a zábavou všeho druhu...

Rok se s rokem sešel a Koloběžková veselice je zpět. V pořadí již třetí setkání koloběžkářů i nekoloběžkářů v hasičárně malebně vesničky Záskalí kousek nad Hodkovicemi nad Mohelkou a další kousek pod hřebenem Ještědu.

Pavel Štork, pořadatel Seriálu dlouhého koloběhu i letos sezval na sobotu 5.1.2019 do tohoto malebného místa, které byste nebýt Veselice zřejmě nikdy nenavštívili, celou řadu zajímavých hostů , přičemž uvedení zajímaví hosté přivezou ještě zajímavější povídání. Je to akce, kterou se více než vyplatí nevynechat – ostatně koukněte, jaké to bylo třeba loni.

Na co se tedy můžeme o prvním lednovém víkendu těšit?

Cesta do Santiaga de Compostela - fotky, povídání

Martina Josífek Zelinková absolvovala sama Svatojakubskou cestu na koloběžce do jednoho z nevýznamnějších poutních míst Evropy. 43 dnů, 3467 km a ještě mnohem více pocitů, myšlenek a zážitků. Alespoň některé střípky z cesty nám přijde předat.

Marčánova sezóna - fotky, povídání

Před rokem se Marčáno s Pavlou rozhodli další koloběžkovou sezónu nakopnout a všichni se nestačili divit, co dokázali. Marčáno nám například poví, jaké to je vyjet 6x Mount Ventoux v jednom dnu. Absolvovat Přejezd na 2. místě a hned nastoupit do týmu Tristepu a s ním štafetově objet 2222 km. 

Velké překvapení, které zatím v koloběžkářském světě nebylo k vidění!!

(Alespoň si to myslíme) Dosud však není zcela jisté, že zde k vidění bude.

Hřeb večera Marek a Dobroběžka - video, fotky, povídání

Po projetí Jižní Ameriky na koloběžce, vyrazil Marek Jelínek na další cestu do Asie. Dovíme se, co všechno ho potkalo na trase z Indie přes Nepál, Bangladéš, Laos, Vietnam, Thajsko do Singapuru dlouhé 7850 km, kterou projel za 7 měsíců.

 Vyhlášení celkových výsledků Seriálu dlouhého koloběhu

 Po skončení povídání (cca 21hod) bude hrát živá hudba.

 Občerstvení v podobě tekuté (pivo….) i tuhé (řízky….) bude zajištěno po celý večer.

 Vstupné: děti (0-10 let) zdarma, (10-18 let) 50 Kč, dospělí 150 kč                    

Vstupné lze zaplatit na účet 2101450878/2010. K platbě uveďte jména, pro která je vstupné placeno. U vchodu pak stačí nahlásit jména. Program je nabitý a do sálu se vejde cca 90 osob. Vstupné lze zaplatit samozřejmě i přímo na místě. 

Parkování zajištěno.

Možnost přespání přímo v sále hasičárny (karimatku a spacák s sebou).

 V neděli 6.1. se bude možná společně běžkovat – upřesníme.

Akce se uskuteční v Hodkovicích-Záskalí GPS N 50°41.10718', E 15°5.15893' (mapa)

Kontakt: Tel. 608 346 903, e-mail: pavel.stork@seznam.cz, www.kolobezkyhodkovice.cz