13.12.2017

Koloběžkářská Vánoční vyjížďka a večírek již tuto sobotu!

Honza Vlášek Pozvánky a propoziceRůzné
Vánoce jsem na spadnutí a v sobotu 16.12.2017 oznamte, že nebudete doma. V Praze proběhne předvánoční setkání koloběžkářů...

Rok se s rokem sešel a je to tu znovu - v sobotu proběhne v Praze tradiční předvánoční setkání koloběžkářů a vánoční večírek, na kterém doporučuji nechybět.

Vánoční vyjížďka Šárkou a okolím

Nejprve v sobotním dopoledni vypukne pod patronátem Honzy Odvárky Vánoční vyjížďka údolím Šárky. Star je naplánován na 10:00 od restaurace Jenerálka, tj. cca 1500m metrů od stanice metra Bořislavka.

V plánu je cca 20km údolím Šárky směr Roztocké údolí dle podmínek a momentální nálady organizátora. Řada občerstvení po cestě je samozřejmě zajištěna. Akce je dnes již tradičním setkáním koloběžkářů před Vánoci a doporučuji se zúčastnit.

Koloběžkářský Vánoční večírek a poslední oslava Gira na koloběžce v roce 2017

Ten samý den, tedy v sobotu, startuje od 18:00 poslední oslava zdolání stého Giro d´Italia na koloběžce spojená s koloběžkářským vánočním večírkem, dosti neoficiálním křtem knihy Giro 100 a kdo ví čím ještě…

Místem je sklepení Coffee Contact ve Francouzské ulici 966/63 v Praze na Vinohradech. Nachystán bude klasicky rautíček, hudba a zřejmě hodně legrace.

Fajnšmekr jistě obě akce spojí a z vyjížďky se dopraví rovnou na večírek. Garážování kooběžek je od majitele zařízení předběžně povoleno, dokud tedy nezjistí, že jich bude garážovat padesát.

K dispozici bude téměř kompletní tým KICK ITALY 2017 (a to zejména dívkám) a také další hrdinové první koloběžkářské knihy v čele s profesorem Metalem.

Sečteno podtrženo, v sobotu oznamte doma, že jdete s ven s odpadky a… vraťte se až v neděli na ránem. Budeme se těšit!