29.11.2016

Jak udělat z KOSTKA Laser Star krále promenád?

Martin Žaba RůznéVychytávky a speciality
Z omlácené koloběžky králem promenád. Takový kousek předvedl Martin Žaba a vznikl vskutku parádní stroj...

Ahoj, jmenuji se Laser STAR a narodila jsem se v roce 2007 nebo 2008 u Kostků v Hanušovicích (přesnější údaj k vč. Z4395 bohužel není k dispozici). Několik sezón jsem pilně sloužila v jedné půjčovně a mnoho lidí jsem nasměrovala k novému pohybu a  mnoha lidem jsem přivedla své bratříčky a sestřičky do rodin, kde se o ně dodnes starají. 

Sama jsem po této těžké práci osiřela na temném místě a bojovala o to, abych neskončila ve sběru mezi ošklivými rezavými trubkami. Odložili mě do domova pro skoro zapomenuté, ale tam se mi taky nelíbilo. Nakonec jsem se vydala do světa obutá-neobutá, oblečená-neoblečená, vlastně ze mě zbyla jenom holá kostra. 

Ještě, že jsou ty nový informační technologie. Pomocí FB se mě ujali dobří lidé. Nejdřív mě trochu vyděsili, protože mě úplně svlíkli ze starý kůže, vrhli se na mě s nějakejma plamínkama a kartáčkama a pak znovu mě oblíkli, obuli a vyšňořili.

Sice už nebudu lítat po kopcích, pohorky už na svoje kuří oka neobuju. Nebudu už ani závodit, sportovat, skákat nebo jinak jančit. Těším se na svůj nový život na promenádách, pěších zónách, nábřežích  a na pohodové vyjížďky v lepší společnosti ….