24.3.2016

FOR BIKES 2016 - 1.- 3.4., Praha-Letňany

Honza Vlášek Pozvánky a propoziceRůzné
Chcete si pořídit novou koloběžku, ale nevíte, pro jakou se rozhodnout? Už Vás nebaví internetové diskuze, kde každý je odborník? První dubnový víkend máte šanci vše potřebné zjistit a vyzkoušet. Je tu totiž FOR BIKES 2016.

Od pátku 1.4.2016 do neděle 3.4.2016 máte možnost na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech navštívit největší cyklistický veletrh střední Evropy, FOR BIKES 2016.

Dobrou zprávou pro koloběžkáře je, že jde o veletrh, na kterém jsou v celosvětově největší míře prezentovány koloběžky. Co tedy vysoce pravděpodobně na FOR BIKES naleznete?

Koloběžky na FOR BIKES

Tradiční baštou koloběžek je hala 2, přímo naproti hlavnímu vchodu. Hned u vstupu po levé straně na vás bude čekat rozlehlá koloběžková expozice tří značek. Vezměme to popořadě směrem od vchodu.

Reklamní stánek sjezdařského týmu NCSPReklamní stánek sjezdařského týmu NCSP

YEDOO (hala 2, stánek A12)

„Jedůčka“ představí v ČR poprvé svoji novou Alloy kolekci. Jde o pět nových modelů na zbrusu nových hliníkových rámech. Proslýchá se, že YEDOO urazilo od svých prvních dětských koloběžek velký kus cesty a že nová kolekce sportovních koloběžek bude bomba.

Vše budete moci ostatně vyzkoušet také na jejich venkovním stánku.

KICKBIKE (hala 2, stánek A12)

Stánek Kickbike naleznete hned vedle YEDOO a stejně jako loni zde bude prezentována kompletní sortiment KICKBIKE. Vyzkoušet si budete moci třeba nového skládacího CliXe nebo diktátorskou koloběžku FAT MAX. To vše rovněž ve venkovní expozici.

Na stánku budete moci vůbec poprvé zastihnout rovněž Fina Hannu Vierikka, který značku na konci osmdesátých let minulého století založil.

GRAVITY (hala 2, stánek A12)

Sjezdové speciály GRAVITY budou prezentovány těsně vedle Kickbiku přímo jediným českým koloběžkovým sjezdovým týmem, GRAVITY No Control Scooters Punx. Budete-li chtít poradit, jak na koloběžkové sjezdy, není lepší možnost než právě zde.

KOSTKA (hala 2, stánek A12)

Jednolitou řadu koloběžkových vystavovatelů zakončuje stánek KOSTKA. I zde se můžete těšit na kompletní modelovou řadu se spoustou novinek. Jaké konkrétně to budou, si kluci od Kostků nechávají až na veletrh samotný. I to je důvod, proč jejich stánek navštívit.

Samozřejmostí je rovněž venkovní expozice, kde bude možné vše řádně projet na vlastní kůži.

CRUSSIS (hala 2, stánek C16)

Další expozice koloběžek se nachází v téže uličce, ale pouze o kousek dále. Vystavuje zde od loňska nový hráč na trhu, CRUSSIS. I zde se můžete těšit na kompletní modelovou řadu, kterou bude možné rovněž vyzkoušet venku před hlavním vchodem.

VELORAMA (hala 2, stánek C13)

A aby toho nebylo dost, o tři stánky dále naleznete Láďu Bláhu a expozici jeho obchodu VELORAMA. MIBO na FOR BIKES poslední leta chybí, ale jsem si jist, že na stánku VELORAMA nějaký ten Mibo kousek naleznete.

MORXES (hala 3, stánek B04)

Morxes naleznete stejně jako v loňském roce v hale 3. I on slibuje kompletní modelovou řadu 2016 včetně doplňků a také servisní koutek, kde se budete moci naučit, jak svoji koloběžku správně seřídit. Mimo to Morxes slibuje i jedno překvapení. Pokud chcete vědět jaké, nezbývá, než se do Letňan vypravit.

SIXTEEN (hala 3, stánek B01)

Sixteenky naleznete rovněž v hale 3, kousek od Morxesů. I zde se chystají představit horké novinky, které však prozatím zůstávají zahaleny tajemstvím.

Sečteno podtrženo to máme minimálně osm koloběžkových značek, nicméně nelze vyloučit, že se objeví ještě nějaká další. I o tom FOR BIKES každoročně je.

Každý den od 10h do 18h za 165 korun pro dospělého tak můžete shlédnout v podstatě největší světovou koloběžkovou výstavu. A to se vyplatí.

Soutěž o lístky na FOR BIKES

Co se ovšem vyplatí ještě více, je naše soutěž. Na našem FCB si totiž můžete ode dneška zasoutěžit o dva lístky na FOR BIKES!!!