24.8.2017

DUPEJ SPORT - nová půjčovna koloběžek ve Zlíně

Iva Langerová Různé
Ve Zlíně vznikl DUPEJ SPORT, aneb od nápadu k jeho realizaci...

To si tak jednoho jarního večera sedíte s kamarády na pivku, dýchá na vás atmosféra jara a hovor se najednou zatočí směrem „Co kdybychom něco podnikli? Něco VELKÉHO!“

Atmosféra jara a lahodný mok mého kamaráda naladil na podnikatelskou myšlenku prodeje koloběžek. V České republice je to hit a čím dál rozšířenější druh sportu, proč v této branži nepodnikat? Mě můj šestý smysl spíše říkal, že bude lepší půjčovna koloběžek. Ve Zlínském kraji najdete sice spoustu prodejců koloběžek, ale málokde se objeví půjčovna, která Vám koloběžku půjčí na den, na víkend.

Těch jarních večerů s lahodným mokem v podnikatelském duchu bylo spousta, dále bylo spousta večerů strávených nad různými propočty, jestli to má opravdu smyslu a jestli se nám to vyplatí. Nakonec však stejně zjistíte, že dokud to nezkusíte, tak nevíte, jak to vlastně dopadne. Tak slovo dalo slovo a koncem května byla založena společnost DUPEJ SPORT s.r.o. Najednou začal nepopsatelný kolotoč byrokratického aparátu, než vůbec celá společnost vznikla. Celý červen se nesl v duchu vyřešit co nejdříve byrokracii a samozřejmě navázat co nejdříve spolupráci s výrobci koloběžek. Jako první jsme oslovili společnost YEDOO, od kterých máme momentálně nejvíce koloběžek zakoupených na půjčovnu. Pěkných pár večerů jsme strávili vybalováním a skládáním koloběžek, jelikož i my jsme si ponechali pracovní rezervu, tudíž podnikat při klasickém zaměstnání není až tak jednoduchá záležitost, jak se zdá. Zejména pak, když jste ve svém zaměstnáníokleštěni různými úkoly a krátkými termíny zpracování těchto úkolů.

Naše první vlaštovky v rozjíždění podnikání nastaly v sobotu 8. 7. 2017, kdy jsme uspořádali test koloběžek na vybraném úseku cyklostezky ve Zlíně. Následovalo otevření provozovny 10. 7. 2017 a spuštění eshopu. V současné době jsme rádi, že jsme mohli navázat spolupráci i s výrobcem KICKBIKE a že jsme rovněž uspořádali hromadnou projížďku na koloběžkách, která měla ještě větší úspěch, než jsme doufali.

Jsme tu hlavně pro naše zákazníky. Málokterá půjčovna kol/koloběžek Vám nabídne projížďku, kterou s Vámi budou absolvovat zkušení lidé, aby Vám předali co nejvíce informací ze světa koloběhu a aby Vám koloběh na počátku co nejvíce usnadnili a zpříjemnili.

Všechny naše zrealizované či plánované akce naleznete na:

Tak nám držte palce a přijďte se o našich službách přesvědčit na vlastní oči!