10.11.2023

Zažeňte podzimní splín s koloběžkami Yedoo. Do 26. listopadu jsou v akční slevě.

Yedoo Různé
Nenechte si zkazit náladu nevlídným podzimním počasím. Máme pro vás tip na skvělé trekingové koloběžky, které hravě zvládnou i blátivé cesty plné spadaného listí či rozmočeného sněhu.

Proč jezdit na koloběžce i na podzim a v zimě?

Pohyb na čerstvém vzduchu má nesporné zdravotní výhody. Zvyšuje odolnost sliznic dýchacího systému, podporuje tvorbu hlenu, který funguje jako ochranná bariéra proti virům a dalším patogenům. Naopak, suchý a teplý vzduch v interiéru může oslabit vaši imunitu.

Yedoo Trexx Disc ideální parťák pro jízdy mimo zajeté cesty

Teprve v terénu a při krkolomných sjezdech se ukáže, co je koloběžka Yedoo Trexx Disc opravdu zač. Na její kotoučové brzdy Tektro MD-M300 Aries se můžete stoprocentně spolehnout za každých povětrnostních podmínek.

Mají rychlý nástup a vysokou účinnost, kterou si udrží v mokru, blátě či sněhu. Neovlivní je znečištěné ani zvlněné ráfky, tak jako u klasických V-brzd.

Odolnost koloběžky stvrdí i pevný hliníkový rám s optimální tuhostí, který veškerou energii vloženou do odrazu přemění na pohyb vpřed.

Potěší také svou vysokou nosností (až 150 kg) a denní dojezdovou vzdáleností, která dosahuje až 100 km. Kola s průměrem 26"/20" a širokými pneumatikami lehce odvalují a poradí si s každým jízdním povrchem.

S koloběžkou Yedoo Trexx zažijete nejedno vzrušující enduro dobrodružství. Yedoo!

 Yedoo Trexx

Zdeněk Valenta na Trexxovi prozkoumal severské kraje, kde mu společnost dělaly pouze lišejníky a sobi. Stef Dietschi na Trexxovi zase zdolal Alpy a cestou ze Švýcarska do Istanbulu urazil na 2 550 km.

Trexx má lehký optimálně tuhý rám z protlačovaných hliníkových profilů, který dokonale odolává svislému i bočnímu zatížení. Ty umožnily bez ztráty pevnosti snížit váhu koloběžky na pouhých 7,8 kg.

Kola o rozměrech 26"/20" jsou vybavena širšími pneumatikami se speciální protiprůrazovou vrstvou z kevlaru – ideální výbava pro dobrodružné expedice a dlouhé výlety.

Hliníkové náboje s prachotěsnými a vodotěsnými průmyslovými ložisky zajišťují hladký chod, a dlouhou životnost si udrží i v náročných podmínkách. A aby toho nebylo málo, dvoupolohová zadní vidlice umožňuje nastavit světlou výšku stupátka pro jízdu na silnici i v terénu, a to ve výškách 4/6 cm.

Co o koloběžkách Yedoo Trexx říkají její uživatelé?

Kateřina (recenze z Heuréka): "Skvělá koloběžka, chtěla jsem nějakou, za kterou si připlatím, ale pak nebudu plakat, že s ní nemůžu jet na výlet se psem klusajícím vedle mě, nebo vyrazit do kamenitého terénu.

Trexx je fakt T-rex. Je super, čuba u něj běží krásně a navíc jsem s ním za deště sjela i polňačku plnou šutrů. Parádní kolobka a to, že ji zvednu a prakticky přehodím přes plot, je luxus. Její nízká váha na mě fakt udělala dojem."

Anonymní uživatel (recenze ze Zboží): "Lehká, přizpůsobivá terénu, jede krásně. Zatím 2 jízdy, silnice a polní cesty - 26 km a vážně super!!! Ale je to opravdu makačka :-). Ještě dokoupit příslušenství – stojánek, blatníky, držák na pití atd. a už se těším na prázdniny, jak budu jezdit. Doporučuji!!!"

Neodolatelná slevová nabídka!

Nenechte si ujít nadcházející 25% slevovou akci, která platí pro Trexx i Trexx Disc, a to od 10. do 26. listopadu. Viz e-shop výrobce Yedoo.

A pokud pokukujete po jiné koloběžce, pak vězte, že ve slevě najdete také dvě pohodlné koloběžky pro dospělé s odlehčeným ocelovým rámem z řady Steel a také koloběžky pro děti. Podívejte se sami.