21.8.2017

Zakončení koloběžkové sezony 2017 a KICK ITALY 2017 Final Party

Honza Vlášek Giro d´Italia 2017Pozvánky a propozice
Na začátku října se opět po roce vrací Zakončení koloběžkové sezony, letos s přízviskem KICK ITALY 2017 FINAL PARTY. To nejlepší, co se v roce 2017 se sejde na Šumavě 6. - 8.10.2017 a být při tom může každý...

Všechny koloběžkáře dobré vůle zveme na dnes již legendární akci Zakončení koloběžkové sezony. Letos v termínu 6.-8.10.2017 a s dvěma podnázvy, které naznačí, o co letos hlavně půjde...

Zakončení koloběžkové sezony 2017

Kick Italy 2017 Final Party

18 let Ultimy – Never More Illegaly Drunk

Tradiční akce pro koloběžkáře všeho druhu, pohlaví, věku, vyznání i stroje, letos opět po několika letech v oslavném duchu

6. – 8.10.2017

Zadov, Chata Cihelny

V krásném prostředí Šumavy se sejde okolo stovky koloběžkářů a fanoušků projektu KICK ITALY 2017 - Giro d´Italia na koloběžce, aby zde slavnostně zakončili koloběžkovou sezonu 2017, oslavili historicky první zdolání Giro d´Itala na koloběžce a vyslechli si rovněž další zajímavé nejen koloběžkové příběhy, které přinesl uplynulý rok.

Můžete se těšit nejen na hodně intenzivní setkání s týmem KICK ITALY 2017, ale také na povídání Marka Jelínka a Michala Kohoutka, kteří zdolali Jižní Ameriku na koloběžce, bohatý raut, hudbu do ranního kuropění a samozřejmě také poslední závod sezony a … spousty dalších parádních zážitků.

Chata Cihelny, lety prověřená hacienda pro 100 slavících koloběžkářůChata Cihelny, lety prověřená hacienda pro 100 slavících koloběžkářů

Program

Pátek 6.10.2017

Příjezd účastníků v odpoledních až večerních popracovních hodinách. Ubytování, večeře, pivo, limo, šumavský tataráček a jiné dobroty, všeobecné veselí, hodně hudby a tance a povídání…  

Oblíbená videodiskotéka, kterou povede již tradičně DJ BULLET a také všichni, kdo se budou chtít do DJ řemesla zapojit, je samozřejmostí.

Sobota 7.10.2016

Po snídani cca v 10:00 bude zahájen koloběžkový program, při kterém se vydáme nejprve na Kvildu na obídek do našeho oblíbeného zařízení Na Kvildě (www.nakvilde.cz). Polévka, čajíček apod.

Poté dle chutí a nálady budeme pokračovat v různých skupinách dle zdatnosti účastníků na hřebeny Šumavy nebo jinam. Pro ty, kterým se nikam nebude chtít, bude připraveno lenošení Na Kvildě a konzumace místních dobrot a nápojů všeho druhu.

Návrat na Zadov do cca 18:00, večeře.

Po večeři start koloběžkových cestovatelských přednášek a v mezidobí proslulý Šumavský raut.

Můžete těšit na to nejlepší, co sezona 2017 přinesla:

  • KICK ITALY 2017 – Giro d´Italia na koloběžce. Velké povídání za účasti všech členů týmu a převážné části supportu
  • Kam až Dojedeme? Na koloběžce napříč světadíly – Marek Jelínek a Michal Kohoutek o přejezdu Jižní Ameriky na koloběžce a dalších cestovatelských plánech

Na Šumavu dorazí i mnoho dalších koloběžkových cestovatelů, závodníků a majstrů světa, kteří se velmi rádi podělí o své zážitky, fígle, tréninkové plány a kutilské dovednosti, a to nejen s osobami pohlaví opačnéhoJ

Po skončení hraje DJ Bullet na přání do ranního kuropění.

Alpo a oběd Na KvilděAlpo a oběd Na Kvildě Část Šumavského rautuČást Šumavského rautu

Neděle 8.10.2016

Po těžkém vstávání a snídani poslední závod sezony.

10:00 start kritéria do vrchu Stachy – Cihelny. Systém závodu (klasika vs. Gundersen), je v jednání.

Po dojetí posledního závodníka vyhlášení vítězů a odjezd domů.

Ubytování

Chata Cihelny (www.chatacihelny.cz) na šumavském Zadově.

Jednoduché ubytování na vícelůžkových pokojích. Sociální zařízení na chodbě. Kapacita cca 100 osob (očekáváme, že by měla být zaplněna).

K dispozici celá řada dalšího sportovního vyžití - fotbálek, nohejbálek, tenísek, saunička atd. a zejména bezvadná hospůdka s přednáškovou místností a tanečním parketem v jednom. To znamená samozřejmě rovněž řadu nekoloběžkových soutěží a turnajů všeho druhu počínaje nohejbalem a konče hodem psa na cíl.

Pokud dáváte přednost tišším pokojům, uveďte vše prosím v přihlášce. Pokud si myslíte, že budete chodit spát mezi posledními, uveďte to taktéž, ubytujeme Vás přímo nad hospůdkou.

Stravování

V pátek večeře a následně kus Šumavského rautu, tataráček, topinky apod.

V sobotu snídaně a večeře a po večeři mezi přednáškami bohatý proslulý Šumavský raut.

V neděli snídaně.

Dojezdy posledního závodu sezony bývají těžkéDojezdy posledního závodu sezony bývají těžké

Cena akce a přihlášky

1400,- Kč / osoba za kompletní akci a tedy zahrnuje

  • Ubytování na dvě noci
  • Stravování včetně Šumavského rautu (viz výše)
  • Kompletní program
  • Další využití areálu Chaty Cihelny (fotbalové hřiště apod.)

Přihlášky co nejdříve, ale nejpozději do 30.9.2017 na mail vlasek@ultimaproduction.cz. Uveďte jméno a příjmení osob, které přihlašujete a případně specifikaci klidného/rušného pokoje.

Místo na tomto ojedinělém setkání je rezervováno po zaplacení zálohy ve výši 500,- Kč na bankovní účet č. 176031302/0300, a to taktéž nejpozději do 30.9.2016. Do zprávy pro příjemce uveďte jméno (jména), účastníků, za které platíte. V případě následné neúčastí záloha propadá.

P.S: Přijet na místo lze pro fajnšmekry již klidně od středy. V tu dobu probíhá značně neoficiální program, jak mnozí vědí:)

BUDEME SE TĚŠIT NA VIDĚNOU, LETOS JE OPĚT CO SLAVIT!