6.12.2018

Vánoční dražba růžové Race MAX 28 pro děti ze Smiling Crocodile

Honza Vlášek Různé
Pokud uvažujete o růžové koloběžce, můžete si ji vydražit a ještě pomoci dětem s těžkým kombinovaným postižením...

Kluci z Kickbiku pouští jeden ze dvou posledních exemplářů růžového rámu Kickbike Race MAX 28 do světa. Postavili na něm silniční koloběžku, kterou posílají do dražby. 

Do středy 12.12.2018 20:00 můžete tuto koloběžky získat ve Facebookové dražbě, přičemž celý výtěžek dražby putuje na konto Smiling Crocodile. 

O co jde? 

„Se Smiling Crocodile jsme spolupracovali již při podpoře projektu GIra na koloběžce v roce 2017, tehdy ještě pod názvem Pink Crocodile. Děti s těžkým kombinovaným postižením tedy podpoříme i nyní,“ říká Jarda Tlapa, obchodní ředitel Kickbiku pro Střední Evropu. "Na bašich facebookových stránkách jsme spustili dražbu růžové velké rejsky, přičemž celý výtěžek samozřejmě věnujeme na konto Smiling Crocodile Schoool, která o děcka pečuje."

Pokud tedy uvažujete o koloběžce a růžová se vám líbí, lze ji vydražit na Facebookových stránkách Kickbike koloběžky s příběhem. Vyvolávací cena je 10.000,- Kč a ke dnešnímu dni je na stole již jedna nabídka za 11.000,- Kč.

 Koneckonců koloběžku můžete vydražit, i když ji nepotřebujete a chcete jen přispět na dobrou věc. Doma si z ní můžete udělat třeba krásný růžový věšák do předsíně. 

„Děkujeme za účast v dražbě, za pomoc děckám z Krokodýla, a všem přejeme co nejméně turbulentní předvánoční shon,“ dodává Jarda Tlapa.

A zbytek je na vás…

Kompletní info a fotky najdete na webu Koloběžky s příběhem Dražba pak probíhá v dražebním Facebookovém vlákně zde.