18.12.2022

Tip na koloběžkový dárek - startovné na Vídeň - Bratislava i s dopravou

Zdeněk Černý Pozvánky a propozice
V dubnu se opět pojede oblíbený lauf z Vídně do Bratislavy - co takhle někomu věnovat startovné?

      Dovolujeme si Vám, milovníkům zdravé jízdy na koloběžce, případně i Vašim blízkým jako účastníkům i jako doprovodu, nabídnout autobusový výlet na prestižní mezinárodní závod na koloběžkách Vídeň – Bratislava. Nenechte si ujít tuto jedinečnou v minulosti každoroční akci na trase podél Dunaje. 

Termín: 22. 4. – 23. 4. 2023 

Cena: 1 500,- Kč  

PROGRAM: odjezd z Plzně ve 02.30 hod., z Prahy ve 03.45 hod., možnost nástupu dále na trase Brno. Po ranní pauze příjezd do Vídně, vyložení koloběžek a kol, prezentace k závodu, rozježdění se při zázemí autobusu. V 10.00 hod. hromadný start open mezinárodního závodu Vídeň - Bratislava, více informací bude zveřejněno zde. Přejezd autobusu s případným pěším doprovodem do Bratislavy, v cílovém prostoru opět zázemí autobusu pro závodníky, doprovod i pro kolaře. Předpokládaný dojezd do cíle závodu (trasa cca 67 km) mezi 13. až 16. hodinou. Po dojezdu bude i dostatek času na volno, prohlídku a procházku v centru Bratislavy s možností posezení při večeři. Okolo 21. hodiny odjezd zpět do ČR, předpokládaný příjezd do Plzně v neděli do 02.30 hod. 

Cena zahrnuje: dopravu pohodlným luxusním autobusem INTERTRANS Plzeň (WC, klima, DVD, bar), přepravu koloběžky vlekem Bikeliner, servisní zázemí autobusu na startu a v cíli, doprovod v buse..

Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, doporučujeme si zajistit individuálně.

Příplatek: přeprava kola +300,- Kč - podobnou trasu mimo oficiální závod je možné absolvovat i na kole, nebo nejdříve si zajet na kole do centra Vídně (cca 25 minut) a odpoledne podél Dunaje po trase závodu na kole do Bratislavy.   

Startovné závod na místě: cca 20,- EUR.

Odjezdová místa: Plzeň, Žebrák, Praha, Jihlava, Brno, Mikulov. 

Kompletní informace (proklikem zde)

Všeobecné smluvní podmínky (proklikem zde) 

Elektronická přihláška k dopravě na závod Vídeň - Bratislava 22.4.2023 - (proklikem zde)

Leták ke stažení a vytištění k další propagaci tohoto projektu - (proklikem zde)