22.9.2021

Rollo liga finišuje o víkendu v Konstantinových Lázních

Petr Pešta Pozvánky a propozice
Víkend 25. a 26. září 2021 bude v Konstantinových Lázních patřit finálovému kolu Rollo ligy 2021, jako Velká cena Šviháka Lázeňského. Uzavře se tak hlavní část závodní sezóny roku 2021...

Víkend 25. a 26. září 2021 bude v Konstantinových Lázních patřit finálovému kolu Rollo ligy 2021, jako Velká cena Šviháka Lázeňského.
Uzavře se tak hlavní část závodní sezóny roku 2021, druhé poznamenané kovidovou pandemií.  

V „Konstantinkách“ je stejně jako vloni na programu v sobotu Dlouhý závod a v neděli Kritérium. Odkaz na propozice najdete v detailu závodu.

Přihlášky na finále ROLLO LIGY 2021 (včetně objednávky stravy i platby startovného) nejpozději do 21. 9. 2021 prostřednictvím webového formuláře na https://www.sportt.cz/register/1099.

Vyhlášení výsledků jednotlivých závodů i celkových vítězů Rollo ligy 2021, pak proběhne v těsné blízkosti trati na asfaltové ploše u recepce Kempu La Rocca.
Dle mnohých ohlasů se loni v areálu kempu koloběžkářům moc líbilo. Je tedy možné, po domluvě, se zde ubytovat již před sobotním kritériem či den předem, tedy již v pátek 24. 9. 2021. Ubytování si každý tým nebo závodník zajišťuje sám – heslo pro ubytovatele je  „koloběžky“. Kontakty a ceny ubytování najdete na webu kempu.

Na večerní oheň se samozřejmě hledá kytarista s kytarou a znalostí trampských a jiných písní. To je naprostý základ posledního ligového kola.

V klubovně kempu proběhne v sobotu 25. září 2021 večer také Valná hromada Českého svazu koloběhu. Kluby již dostaly v řádném termínu pozvánku a další podklady.  

Závěrem je nutné také zmínit, že minimálně od roku 1999 se jedná o první ročník Rollo Ligy, který má pouhá čtyři ligová kola. Doufejme, že hlavním důvodem je jen dlouhá jarní uzávěra, kdy byla ohrožena i regulérnost naší, na světě jedinečné soutěže, a dlouho bylo smutně napínavé, zda se vůbec 47. ročník Rollo ligy v Plzni letos pojede. Plzeň se však nebála, a stejně jako vloni jsme zvládli rychlou přípravu aby 47. ročník soutěže skvěle odstartoval. Od té doby jede koloběžková karavana dál. I přes léto jsme prožili další fantastické akce.

Přijeďte do „Konstantinek“ na finále ROLLO LIGY 2021 užít si koloběžkový sport buď jako závodník nebo divák v krásném lázeňském prostředí.