18.6.2020

Půjčovna koloběžek Yedoo – vyzkoušejte, která je ta pravá

Honza Vlášek ModelyRůzné
Chcete vyzkoušet a otestovat Jedůčka - máte možnost v půjčovně koloběžek a odrážedel Yedoo...

Na koloběžce jezdíte, ale uvažujete o koupi nového stroje, nebo chcete vybrat koloběžku pro sebe, přítelkyni, dítě nebo dědu a nemůžete se rozhodnout, kterou vybrat. Je tu celkem snadné řešení – vyzkoušejte si ji. Teprve po společně stráveném víkendu budete mít jistotu, jestli vám konkrétní stroj sedne. Někdy je to láska na první pohled, někdy si na sebe musíte zvyknout. Třeba toužíte po velké cestovní koloběžce, ale nakonec zjistíte, že těch 10 kilometrů cestou do práce urazíte pohodlně i na menším modelu. Anebo úplně naopak.

Koloběžky na „zkušenou“ nabízí v Praze půjčovna koloběžek a odrážedel Yedoo, kde vozovým parkem vybaví celou rodinu. V nabídce půjčovny jsou odrážedla, dětské i dospělácké koloběžky. S hliníkovým i ocelovým rámem, malými i velkými koly. Do města, přírody i na závodní okruhy. Dobře navržené, kvalitně provedené a v originálním designu, který oceňují laici i odborníci.

Jaké jsou výhody Yedoo půjčovny?

  • v případě koupě koloběžky/odrážedla/dětské koloběžky zn. Yedoo po vrácení zapůjčených strojů neplatíte půjčovné
  • možnost výběru kteréhokoliv produktu značky Yedoo
  • možnost zapůjčení strojů pro celou rodinu
  • půjčované stroje jsou vždy v perfektní kondici

 

Proč si půjčit koloběžku u Yedoo?

V Yedoo najdete tým nadšenců, kteří koloběžky nejen navrhují, ale také na nich hodně jezdí. Nevíte si rady, kterou půjčit? To nevadí.  Poradí, pomůžou s výběrem a vybraný model vám nastaví na míru. Ve specializované prodejně na Radlické ulici v Praze vám doporučí cyklotrasy a nabídnou i doplňující vybavení jako třeba nosič na auto značky Thule i další doplňky potřebné pro bezpečnou a pohodovou jízdu (helmy, zámky, světla apod.).

A jak na to?

Podívejte se na nabídku koloběžek a odrážedel Yedoo. A pak jednoduše zavolejte nebo napište Tomášovi z Yedoo (737 279 226, info@yedoo.cz), a to minimálně 2 DNY před tím, než byste si koloběžku chtěli vyzvednout. Ale klidně mu napište nebo zavolejte, i když si nebudete vědět rady. Tomáš o koloběžkách Yedoo ví všechno a rád vám nějakou doporučí.

 

Yedoo, koloběžky a odrážedla

Radlická 80, 150 00 Praha 5

+420 737 279 226

info@yedoo.cz

Po - Pá: 8:30 - 16:00

www.yedoo.cz