26.7.2022

Přejezd republiky 2022 pro Markétu Štefanovou a Michala Veselského

Pavel Štork Reporty a výsledky
Letošní Přejezd republiky byl výjimečný. Bylo ideální počasí (až na protivítr a noční zimu). Sešla se výjimečná konkurence, která dosáhla výjimečných časů...
Většina těch, kteří jeli tuto trasu po několikáté, si zlepšila dosavadní dosažené časy. A většina těch, kteří jeli Přejezd poprvé, v cíli výjimečně netvrdili, že ho už nikdy nepojedou. Výjimečné bylo i to, kolik lidí se postavilo na start a kolik jich dojelo do cíle. Výjimku dostal Egon, jehož touha dojet si do Černé Hory pro samolepku, ho držela i po limitu závodu (neděle 14 hod). Vyzvedával si ji po půlnoci z neděle na pondělí. . 
 
A co příští rok? To bude Přejezd republiky rozhodně výjimečný - na nové trase. Je již naplánovaná a dokonce je výjimečně brzy domluveno i startovní a cílové místo. Na mnohé dotazy mohu odpovědět v současné chvíli pouze to, že se nepojede z Aše do Jablunkova. Že by se jelo z Jablunkova do Aše???? Slavnostně odhalena bude na Zimní koloběžkářské veselici v lednu 2023.
 
Všem velmi děkuji za to, že jsme spolu mohli strávit výjimečný víkend. A takový byl díky Vám všem, kteří jste se ho jakoukoli formou zúčastnili. Bez výjimky.
 
Pavel Štork
 
Celovečerní film Přejezd republiky 2022 zde. (drama, sci-fi, komedie)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výsledky
 
Zde na obrázcích informační výsledky. V přiloženémsouboru aktuální. Ještě do nich doplňujeme kolonku Doprovod.
 
 
 
 
Fotky od Petra ŠvandyFotky od Zdeňka Ference a Pavla Štorka na našem Rajčeti.
 
Autorem úvodní fotky je Pavel Rubner.
 
Propozice zde. Tradiční zápisky a fotografie účastníků, plus záznamy jejich tras doplníme později.