6.6.2022

Pozvánka na legendární ZLATOU KOLOBĚŽKU Plzně – Mistrovství republiky 2022!

Petr Pešta Pozvánky a propozice
MČR v koloběhu se blíží - Zlatá koloběžka Plzně se pojede již za necelé tři týdny...

Po dvou letech nestartují v Plzni odloženou Rollo ligu po covidové pandemii, ale jsou  druhým kolem České Rollo ligy 2022, už 48. ročníku Republikové a nejstarší a největší a nejkrásnější soutěže na Světě.  V Plzni letos jsou závody vypsány jako MČR 2022 v Kritériu, Štafetách  a Dlouhém závodu. Navíc se jedná a poslední ostrý test formy pro účastníky Mistrovství Světa v Estonsku

Kdo nebyl na závodech v Plzni, není pravý koloběžkář a bez závodní plzeňské klasiky by koloběžková sezóna nebyla tou správnou! Přijeďte proto do Plzně napsat další díl jedinečné koloběžkové historie na už 23. ročník ZLATÉ KOLOBĚŽKY o víkendu 25.-26. června 2022.

Prověřte aktuální fyzičku, potkejte lidi stejné lásky ke koloběžce. Závodníci si budou oba dva dny užívat časté průjezdy přímo před intenzivně fandícím zázemím u Restaurace a na kopci tribunu obsazenou mládeží. Diváci a doprovod zase uvítá zázemí, ze kterého vidí závodníky po velkou část závodu. To vše na jedinečném cyklo oválu v Česku.

Online přihláška do pondělí 20. června 2022, 20:00 hod, na https://www.sportt.cz/register/1177

Propozice ke stažení zde.

Petr Pešta (předseda pořádajícího PSP KK Plzeň a Garant Rollo ligy) dodává“ neváhejte a přijeďte do na Zlatou koloběžku Plzně, zažijete jedinečnou atmosféru, kterou krásně popisuje těchto několik vět: „Rámy závodních koloběžek postavené na míru včetně karbonových speciálů, pohodlné univerzálky. Natvrdo nafoukané pláště, svižná jízda, … výkonnostní sportovci, hobíci, malé děti, žáci, krásné studentky, zralé ženy, mladí muži a ostřílení matadoři. Chuť cestovat na závody stovky i tisíce kilometrů, pro radost z pohybu, vůle podat maximální výkon bez vidiny materiálního a finančního zisku. …. Koloběh je sport ve své pravé podobě.





Ke stažení: