30.3.2022

Na stupátku - Jak na závody, aneb povídání s nejlepšími koloběžkáři současnosti

Honza Vlášek Jak na závody?Koloběžkový tréninkPodcast NA STUPÁTKU
Ojedinělé nahlédnutí pod pokličku kuchyně těch nejlepších koloběžkářů současnosti v povídání s nejlepšími koloběžkáři současnosti Tomášem Pelcem a Kačkou Šefcovou. Nutnost pro všechny závoďáky a nejen pro ně...

Pro všechny koloběžkové závodníky a nejen pro ně. U mikrofonu koloběžkového podcastu Na stupátku se sešli nejlepší koloběžkář a koloběžkářka současnosti. Aktuální mistři Rollo ligy Tomáš Pelc a Kačka Šefcová z Ultimy spolu se šéftrenérem Jardou Odvárkou a sportovním ředitelem Honzou Vláškem.

Výsledkem je hodinka a půl závodního povídání o všem, co koloběžkový závoďák potřebuje vědět.

Tréninky, činka, technika, objemy, specky, testovací kopce. Závodní taktika, předzávodní příprava, jízda v háku, pohyb v balíku, týmové autobusy, plány, vysílačky. Jak levně nakupovat a draze prodávat a jak se vůbec orientovat na koloběžkovém trhu.
To vše a mnohem více. Zejména z temných zákoutí sportu a to zcela otevřeně - epo, stromba, testosteron, kortizon, levandule, heřmánek, krevní transfuze. Jaký doping vám nejlépe pomůže a proč je tak super, že v koloběžkovém sportu nejsou dopingové kontroly.

Zkrátka vše z kuchyně těch nejlepších z nejlepších. Tento díl našeho podcastu vás opravdu posune dál.

K dispozici také na Spotify (zvuk): https://spoti.fi/3JNxz34
Příjemný poslech...