14.10.2016

Na koloběžce pro Odrazový můstek pro život

Honza Vlášek Různé
Do redakce nám přišla zajímavá zpráva, kterou není možné nezveřejnit. Markéta právě svým koloběžkováním vybírá peníze na projekt Odrazový můstek pro život...

Markéta Szabová již nějaký čas podporuje organizaci Chance 4 Children a zvláště se zajímá o program Odrazový můstek pro život, který pomáhá znevýhodněným dětem se zapojit po opuštění dětského domova do normálního života. Více o projektu se můžete dozvědět zde: http://www.c4c.cz/cz/programs.php?id=39

“Po té co jsem navštívila několik dětských domovů, kde působí lektoři z C4C a připravují děti na přechod do reálného života, tak jsem si uvědomila hodnotu tohoto programu. A měla jsem obrovskou chuť pomoc.” říká Markéta. “Rozhodla jsem si udělat v práci přestávku, trochu se dát zdravotně, fyzicky, duševně i jinak do pořádku a přitom být i trochu užitečná. Ráda bych pomohla zajistit finanční prostředky, aby tento úžasný projekt mohl dát pokračovat. Napadla mě myšlenka spojit svou vášeň s něčím užitečným”, pokračuje Markéta.

A  co je její vášní? Koloběžkování! Každé ráno v 6.00 ji můžete vidět, jak vyjíždí na svoji ranní projížďku!

Od 11.10. do 22. 10. jede Markéta 600 km na koloběžce a navštěvuje místa spojená s projektem Odrazový můstek.  Každý den pořizuje krátká zpravodajství  na facebooku a youtube.

Markéta má cíl vybrat 480 000,-Kč, to je dostatek peněz potřebný pro fungování projektu Odrazový můstek po dobu šesti měsíců. 

I vy ji můžete podpořit. Jak? Informace najdete zde: http://www.c4c.cz/cz/news.php?id=154