15.9.2021

Ligový double pro Ultimu – Rollo liga 2021 je rozhodnuta kolo před koncem

Honza Vlášek Reporty a výsledky
Tomáš Pelc a Kačka Šefcová si letos zajistili ligové tituly již kolo před koncem a po šesti letech tak Rollo ligy zažije opět double pro Ultimu…

Jak naše odborná redakce na jaře předvídala, tak se stalo. Po dnešním zveřejnění průběžných výsledků nejslavnější koloběžkové soutěže, Rollo ligy, je o celkových vítězích rozhodnuto. Ligové poháry putují do klubovny nejslavnějšího koloběžkového mančaftu světa, ULTIMA K.lap TEAM. Tomáš Pelc se stává již popáté ligovým vítězem a v historické tabulce se posouvá na druhé místo před týmového kolegu Davida Seemanna. Před ním je již o pouhých sedm titulů lepší Ladislav Provod.

Jeho týmová kolegyně Kačka Šefcová si dojela pro ligový titul po roční přestávce, po které ji ze série zranění, frustrace a sportovního úpadku vytáhl k nejvyšším metám právě letošní přestup do Ultimy, která této vyhasínající hvězdě poskytla veškeré podmínky pro to, aby opět rozjasnila koloběžkové nebe.

Pokud jde o celkové výsledky, otevřená je stále týmová soutěž, ve které se škrtají vzhledem k počtu závodů 4 mače. Vyhrát může stále ještě PSP KK Plzeň, ULTIMA i Movistar. Vzhledem k aktuálnímu rozložení sil to vypadá na plzeňské borce, nicméně jasno bude až poslední sobotní večer, kdy u táborových ohňů v Konstantinových Lázních propuknou jistě velkolepé oslavy.

Pokud jde o jednotlivé kategorie, na ty se redakce nespecializuje. Nicméně rozhodnuto by mělo být všude tam, kde ve výsledcích naleznete žlutou barvu.

Výsledky ke stažení pod článkem.





Ke stažení: