14.3.2021

Etapák Cíl neznámý - 50 závoďáků na startu

Honza Vlášek Etapák - Cíl neznámý
Startovka Etapáku byla uzavřena, na startu se sejde 50 závoďáků z pěti zemí... pro nepřihlášené však naděje dostat se do Cíle neznámého umírá poslední....

Návrat legendárního Etapáku v krosové podobě by se vyprodal s největší pravděpodobností dvakrát, nicméně situace v Cíli neznámém a možnosti organizátorů nakonec zastavily startovku na čísle 50.

Jak jsme očekávali, všichni přihlášení zaplatili startovné v termínu, tj. do 10.3.2021 a další registrace se tak otevírat nebude.

Nicméně šance na účast v závodě umírá vždy až poslední. Na startovce je řada zahraničních borců, jejichž účast vzhledem ke COVID situaci bude do poslední chvíle nejistá. Současně nelze vyloučit, že někdo vypadne na poslední chvíli a tak dále a tak dále.

Takže zpráva všem zájemcům o start na Etapáku zní – pošlete nám mail na etapak@etapak.cz (pár jsme jich již dostali), a pokud se uvolní místo na startovce, dáme vám včas (nebo na poslední chvíli) vědět.

Pokud jde o situaci v naší krásné malebné zemičce, Blaničtí rytíři zatím ještě nevyjeli (alespoň tak zni zprávy od Vlašimi), a tak s Etapákem v původním termínu 6.-9.5.2021 stále počítáme.

Pokud by se nemohl z COVID důvodů uskutečnit, je náhradní datum stanoveno na  14.-17.10.2021. Bude možná o malinko chladněji než v květnu, zato ale krásně, protože v Cíli neznámém je podzim opravdu nezapomenutelný.

A pro ty, kteří se na závod nedostanou zůstává dobrou zprávou, že vše bude vysíláno živě prostřednictvím GPS sledování jednotlivých borců. Těch se tedy sejde na startu padesát z pěti států, a to včetně silničářských koloběžkových velmistrů Tomáše Pelce, Michala Kulky, Fina Alpo Kuusista a Holanďana Adriaana Ringoira.

A takto vypadá finální startovní listina. 





Ke stažení: