11.6.2019

Dupejte pro novou kolobku | #YEDOOtyden

Honza Vlášek Různé
Již tento týden na Sportobchodu vypukne #YEDOOtyden

Od úterý 11. vystartují Yedoo koloběžky na svůj #yedootyden. Každý den se dostane do čela vedoucí skupinky jedna, kterou pořídíte za akčně nízkou cenu. Zajímá vás, kdo se porve o nejlepší ceny? Sledujte #YEDOOtyden.

První kolobkou je Mula pro holky, které rády střídají město s kratšími výlety za humna. Hned v závěsu je městská dračice Dragstr pro pořádné chlapy. Lehká, rychlá, obratná, jako z klučičích snů.

Ve čtvrtek se dostane i na děti. Yedoo Wzoom New, nejprodávanější dětská koloběžka do města i na delší výlety. Uveze i dospěláka do 100 kg. V Pátek se pak do toho opře Mezeq. Drobek s kotoučkovkami, na kterém si pánové trhnou kratší i delší výlety přírodou.

O víkendu se do čela dostane Sobota Yedoo RunRun City. Ideální společnice do města, na schůzky do kaváren. A hodí se i k sukni.

V neděli za to pak vezme Wolfer. Šperk a designerský skvost. Závoďák, který zdolal Giro a vybičuje vás k rekordům. V pondělí bude do cíle spurtovat Trexx. Využijete ho pro dobrodružné výpravy, skvělou kondici a každodenní dupání.